Synsundersøkelse

Vi tilbyr en profesjonell og grundig synstest med vårt topp moderne utstyr fra Topcon.

Timebestilling

Bestill din synstest hos oss i dag.

Databriller

Over halvparten av oss jobber i dag foran en dataskjerm. To av tre trenger briller.

Barn og syn

Synet er viktig for barnets utvikling og lære.

HearMe – For din hørsel

Vi hjelper deg til å høre bedre, med eller uten høreapparater

knapp3

Priser

Optometriske tjenester, synstest og konsultasjoner.

GLASSGARANTI BARN

Det er viktig for oss at barn ser godt. Vi tilbyr glassgaranti til alle barn som har sjekket synet sitt hos oss. Dette innebærer at vi bytter glassene i brillen til barnet om de ikke er fortrolig med glassene de har fått tilpasset eller styrkene endres innen et halvt år. Det kan være endring av skjeve hornhinner eller endring av pluss/ minus. Det er viktig med oppfølging av barnets syn. Kun etterkontroll og arbeid kommer i tillegg når glassgaranti benyttes.

BRILLESIKRING

Brillen din kan sikres med Brillesikring. Det betyr at hvis brillen din er blitt ødelagt eller mistet, betaler du 30% i egenandel av brillen eller brille-delens egentlige verdi. Denne sikringen gjelder i ett år og koster kr 299,-. Etter ett år er fornyelse mulig. En automatisk sms sendes til deg med tilbud om fornyelse for ett påfølgende år. Da koster fornyelse av sikringen deg kr 349,- . Ta kontakt med oss i Onsøy Synssenter dersom noe uforutsett skjer med brillen din.

PROGRESSIV TILVENNINGSGARANTI

En progressiv brilleløsning er individuellt tilpasset. Vi tilbyr deg som progressiv brille-bruker en tilvenningsgaranti på tre måneder. Du har tre måneder å tilvenne deg brillen fra den er utlevert fra oss. Om du ikke er fornøyd, bytter vi ut glassene til et annet design eller en annen hensiktsmessig løsning tilsvarende brillens opprinnelige verdi. Det er også mulig å oppgradere glassene til et bedre produkt med kun et mellomlegg. Dette er viktig for oss, slik kan vi finne riktig løsning til dine øyne og behov.

LINSEKONTROLL

Din øyehelse er viktig. Når du betaler for linsekontroll her en gang per år, innebærer dette at du har mulighet til å ta flere kontroller hele året, inkludert akutt-timer, fundusfoto, trykk og topografi. Det skal være en lav terskel for å komme innom for kontroll dersom et problem oppstår med øynene dine. Når du er vår pasient, er dine øyne vårt ansvar. Linsekontroller blir også registrert med bonuspoeng på vår Alliance Optikk Kundeklubb. Der vil du som linsekunde også få svært gode linsetilbud.

KATARAKTGARANTI

Det er viktig for oss og for deg at du ser godt til enhver tid. Også når du kjører bil.

Etter en grå stær operasjon endres styrkene i brillene dine.

Vi har en garanti til deg som har grå stær: opereres du innen ett år etter at du har fått nye briller; endrer vi glassene i brillene dine til din nye styrke. Det eneste du betaler for er etterkontroll og 30% av glassenes egentlig verdi -som en egenandel.

Bra for deg, din sikkerhet og omgivelsene rundt deg.

SYNSUNDERSØKELSE MED ØYELEGEVURDERING

I våre synsundersøkelser tar vi bilde av netthinnen – øyets bakre del. Disse bildene sender vi videre til øyelege. Alle bilder vurderes raskt av spesialist i oftalmologi som sender oss en signert svarrapport av alle bilder, som legges inn i pasientens journal hos oss.

Slik kvalitetssikrer vi undersøkelsen din og kan avdekke sykdommer som kan fremvises på netthinnen.

Les mer om øyelegene vi samarbeider med:

https://www.digitaloftalmologi.no/