Progressive briller

Et av våre spesialområder er å gi deg de beste progressive brillene for ditt syn. Med god tid, nøyaktig tilpassing, målinger og kunnskap om dine øyne, lover vi deg en brilleløsning du blir fornøyd med.

Har du progressive briller i dag du ikke er fornøyd med ønsker vi at du kommer til oss, kom til oss så hjelper vi deg! Vi jobber daglig for at progressive glass skal bli en god opplevelse, og skreddersyr sonene i glasset, slik at det passer til deg og ditt syn. Du velger til hvilken pris og kvalitet. Du har selvfølgelig bytterett om du ikke trives med glasset.

Har du passert 40 år er det stor sannsynlighet for at synet har endret seg. Progressive briller har brilleglass med tre ulike synsfelt med glidende overganger slik at du kan se godt på alle avstander.

Progressive Brilleglass

De beste progressive brilleglass og lar deg ta inn alle detaljer innen armlengdes avstand – og bortenfor – med høy presisjon. Glassene gir umiddelbart skarpt og uanstrengt syn på næravstand, på lang avstand og på alle avstander imellom. Du kan nyte de jevne overgangene med det samme du tar på deg brillen. Progressive briller gjør det mulig for presbyope personer (gjerne 45+) å fortsette sine aktiviteter, både privat og på jobben, med selvtillit og evne til å nyte alt livet har å by på.

Progressive kontaktlinser

Designet for klart syn på alle avstander

Ny teknologi gir de beste kontaktlinser tilpasset det livet vi lever i dag. Multifokale kontaktlinsene gir glidende overganger fra nær til mellomavstand og avstand. I dag er vi mer visuelt bevisste og har en krevende hverdag – vi ønsker oss i mange sammenhenger et alternativ til briller uten at det skal gå på bekostning av synet. Linser er et ypperlig valg ved for eksempel sykling, golf og løping, eller under solbriller uten styrke.

Bestill din time hos oss i dag
Ring på telefon +47 69331723 eller benytt vårt kontaktskjema