Ane Rudi Larsen

Eier. Off. godkj. optometrist med spesialkompetanse innen kontaktlinser, barn og syn, arbeidsplassoptometri og tørre øyne.

Aleksandra Leonova

Hun har Almennmedisin legeutdanning, jobbet i en katarakt- og laser klinikk i Florida USA og bruker sitt svært brede spekter av kunnskap på synsprøverommet i vår klinikk.

Cathrine Hurrød Larsen

Off. godkj. Kontaktlinseoptiker

17 års erfaring i optikerbransjen, 12 år som optiker.

Therese Haug Østlund

Butikkleder, Bedriftansvarlig. 11 års erfaring innen butikkdrift.
Fotograf av yrke med øye for detaljer og farger.

Om oss

Lokale verdier og tilhørighet er noe som opptar de fleste av oss. Det å bli sett, hørt og ivaretatt er noe av alle menneskers sterkeste behov.

Som den lokale optikeren jobber vi nettopp for det: gi personlig service og skape en bedre synshverdag for deg. Vi ønsker å være første kontakt for bedre syn – i nærmiljøet ditt!

Vi optikere i Onsøy Synssenter på Gressvik torg er svært opptatt av faglig kompetanse og holder oss stadig oppdatert på øyehelsefronten. Vi setter din øyehelse i fokus

Vi har topp høyteknologisk utstyr, hyggelig butikk, mange spennende briller og bra priser på linser. Vi har også god kompetanse innen synstrening.

Vi i Onsøy Synssenter vil tilby deg det du trenger av synshjelp slik at du får den beste sanseopplevelsen øynene dine kan gi deg.

Mvh

Ane Rudi Larsen
daglig leder/ansvarlig optometrist

Du finner oss på Gressvik Torg

Medlem av:
allianse-logo