Om oss

Lokale verdier og tilhørighet er noe som opptar de fleste av oss. Det å bli sett, hørt og ivaretatt er noe av alle menneskers sterkeste behov.

Som den lokale optikeren jobber vi nettopp for det: gi personlig service og skape en bedre synshverdag for deg. Vi ønsker å være første kontakt for bedre syn – i nærmiljøet ditt!

Vi optikere i Onsøy Synssenter på Gressvik torg er svært opptatt av faglig kompetanse og holder oss stadig oppdatert på øyehelsefronten. Vi setter din øyehelse i fokus

Vi har topp høyteknologisk utstyr, godt samarbeid med øyeleger, hyggelig butikk, mange spennende briller, bra priser på linser, egen kundeklubb-app og høreapparatservice.

Vi i Onsøy Synssenter vil tilby deg det du trenger av synshjelp slik at du får den beste sanseopplevelsen øynene dine kan gi deg.

Mvh

Ane Rudi Larsen
eier/optometrist

Ane Rudi Larsen

Ane er fra Onsøy og eier av Onsøy Synssenter. Hun er gift med en grûnder, har to barn, to fugler og en hund.

Anes faglige hovedfokus er: vi skal være første kontakt for bedre syn i ditt nærmiljø.

Ane er selv optiker og er ingeniørutdannet med spesialkompetanse innen barn og syn, arbeidsplassoptometri, tørre øyne og kontaktlinser. Ane gjør alt mulig av foredrag og workshops og kan nevne blant annet foredrag for skyttere på Olympiatoppen, informasjonsmøter for foreldre på barneskoler, foredrag på eldresenter,  forebygging og informasjon til ansatte i bedrifter om skjermarbeid og syn.
”Vi lever av fornøyde kunder og med en jevn vekst årlig, kan jeg ikke si annet enn at jeg elsker jobben min!”

Ann-Karin Dahl

Ann-Karin er kundeveileder og har 15 års erfaring i brille-bransjen . Hun har et fantastisk innblikk i moter og har oversikt over alle brillemerkers kvalitet og funksjon. Du blir «sett» av Ann-Karin og hun finner akkurat den brillen som passer til deg og din livsstil.

Cathrine Hurrød Sannrud

Cathrine er fra Gressvik. Hun har en travel advokatmann, to barn og en drøss med gode venner.

Hun har et bredt spekter av klinisk erfaring og pasientgrupper gjennom mange år. Pasientene setter stor pris på å bli fulgt opp av Cathrine.

Cathrine er en menneskekjenner som får alle rundt seg til å trives, derav utnevnt ”Trivselsansvarlig på Onsøy Synssenter AS”.  Cathrine hever kundeservice hos oss opp ett nivå med sine unike egenskaper.

Annicken Fredriksson

Annicken Fredriksson brenner for brillefaget og har jobbet i brillebransjen i 9 år. Hun har kurs innen faciologi og hjelper kundene med å finne riktig brille til deres ansiktfasong og farger. Hun har også kurs innen linseopplæring og lærer nye linsekunder hvordan de skal håndtere linser og hvordan de skal sette linsene inn på øyet. Hun er behjelpelig med høreapparat service og kan rense og bytte slanger på kunders høreapparat.

Cathrine Torp

Cathrine Torp er fra Onsøy og er vår «hørespesialist». Hun reparerer og tar full service på ditt høreapparat. Det er viktig å avtale tid på forhånd for høreapparatservice. Bestille time her eller ring oss på +47 69331723 så finner vi en ledig time til deg..

Hun elsker brillefaget og er en dyktig og  personlig veilder for kunder som leter etter de riktige brillene. Hun  hjelper mange av våre kunder til en bedre hverdag med både syn og hørsel. 

Med Alliance Optikk Kundeklubb kan du:

  • få medlemsfordeler og bonusprogram med ditt digitale medlemskort
  • få nyheter og kampanjer
  • bestille synstest
  • bestille kontaktlinser
  • få enkelt tilgang til din fastoptiker med kontaktinformasjon og åpningstider
  • img
  • img

Ring på telefon +47 69331723 eller benytt vårt kontaktskjema
Bestilling synsundersøkelse i dag