Nå hjelper vi deg med din hørsel også

Er du bruker av høreapparater og trenger service på disse hjelper vi deg.

Vi utfører små reparasjoner i butikken og er behjelpelig med å sende høreapparatene inn til merkeverksted for større reparasjoner.

 

Vedlikehold og service på høreapparater

Er du bruker av høreapparater og trenger service på disse kan vi hjelpe deg. Vi utfører små reparasjoner i butikken og er behjelpelig med å sende høreapparatene inn til merkeverksted for større reparasjoner.

t

Vedlikehold og service på høreapparater

Det viktigste med bruk av høreapparater er daglig vedlikehold av disse og vi har mange gode råd til deg. F.eks tilbyr vi rensemidler for ørepropper, lydslanger, tynnslanger, nye filtere og domer. For høreapparatet har vi tørkebokser for å hindre bakterievekst og fukt som kan skade elektronikken. Våre ansatte er kurset for å hjelpe deg med daglige service og vedlikehold av høreapparatene.

t

Reparasjon av høreapparater

Er uhellet ute og batteriskuffen går i stykker, høreapparatet piper eller slutter å virke, er vi nærmest for å hjelpe deg. Hvis vi ikke har den riktige delen til ditt høreapparat vet vi hvor spesialistene finnes, og kan kontakte disse for deg. Men som regel kan vi hjelpe deg i løpet av en time eller to. Vi har kompetanse til å hjelpe deg i normale åpningstider alle handelsdager.

t

Vi hjelper deg som trenger bedre TV lyd eller annen samtaleforsterking

Det er ingen grunn til å skru opp TV `en på full styrke for den som hører dårligst i familien. Vi har hørselshjelp som kobles til TV`en, og som gir individuell tilpasset
lyd for den som trenger hørselshjelpen. Vi har tekniske hjelpemidler for den som har høreapparater og den som ikke bruker høreapparater. Be om informasjon på samtaleforsterker og annen lydforsterkning tilpasset ditt behov.

t

Vi kan forsikre høreapparatene dine

Høreapparater er kostbare for den som er avhengig av dem. Tap eller skade kan bli dyrt hvis du er riktig uheldig. Vi kan tilby en enkel og grei forsikring som gir deg den tryggheten du trenger uten at det koster for mye. Be om informasjon på hvordan HearMe sin høreapparat-forsikring kan hjelpe deg. Høreapparatene trenger ikke å ha blitt kjøpt hos oss, vi forsikrer også høreapparater du har fått hos NAV.

t

Hjelpemidler for bedre høreapparat hygiene

Bakterier og smuss på høreapparater og ørepropper trenger ikke å være farlig eller sykdoms fremkallende. Høreapparater og ørepropper kan enkelt rengjøres når en har de riktige hjelpemidlene, det kan du få hos oss sammen med veiledning i bruk og gode råd. Vet du at det finnes en liten boks som ved hjelp av varmluft og UV-lys tørker og desinfiserer høreapparatene dine når du sover?

t

Rensemidler for ørepropper og høreapparater

Et høreapparat er et komplisert elektronisk instrument som er følsomt for fuktighet. Høreapparat bæres tett på kroppen og absorberer fuktighet. Vi har hjelpemidler for å fjerne fuktigheten fra høreapparatene på en enkel måte. Like naturlig som tannpussen om kvelden bør en gi litt oppmerksomhet til høreapparatene som skal hjelpe deg i sosial omgang med mennesker hele dagen. Be om informasjon på hva som finnes for rengjøring og vedlikehold av høreapparatene.

Slik renser du høreapparatene dine om du vil gjøre det selv.

Slik bruker du tørkesett for å tørke høreapparatene dine selv

Med Alliance Optikk Kundeklubb kan du:

  • få medlemsfordeler og bonusprogram med ditt digitale medlemskort
  • få nyheter og kampanjer
  • bestille synstest
  • bestille kontaktlinser
  • få enkelt tilgang til din fastoptiker med kontaktinformasjon og åpningstider
  • img
  • img

Bestill din time hos oss i dag
Ring på telefon +47 69331723 eller benytt vårt kontaktskjema